Entre Temps
— Le Silo, Marseille, France. Permanent installation.

Project in collaboration with Sara Degouy and Victor Vieillard.

Artistic intervention in the operation of the reconversion of Silo d'Arenc into a theater.

The project « Entre-temps » shows slowly the amount of time elapsed between two events.
Little lights, are falling down, like the original function of a silo, and fill three virtual containers, in relation with the remaining time until a new event. 

The installation is composed by 2358 Leds. A special interface was designed to setup easily the events to come. 
Conception, design, production : Victor Vieillard and Sara Degouy.
Software, interface design : Martial Geoffre-Rouland 

Awards : Trophée des Lumières ville de Marseille 2011 catégorie Patrimoine. 
18fe758c88b56087f7893c636dd032d3.jpg 21f6d61d8c502cea2a9e0427e1bce4fb.JPG bc3657df1eba1125d0f54cef1f635719.jpg 83a1a9d563db564a33a1af29795348f1.jpg 8c6aa4903fb3a0841306eadc0655afda.jpg 21fc88c7316eb666f4cc3253960d56fe.jpg 49753914c8ebb38563820fe4d9e83045.jpg